Køb links på PBN

Links, blogindlæg, annoncering mm. 

SERVICES

Flg. blogs er en del af netværket

MorsVeninde.dk

MorsVeninde er “hovedbloggen”, som lægger navn til Facebookside, Instagram og Pinterest. Her kan købes annoncer og fremhævning af indlæg fra andre blogs, såfremt kvaliteten matcher publikum.

Have & Drivhus

Have & Drivhus er alt vedr. have, drivhus og altan. Siden har en Facebookside og en gruppe af haveentusiaster tilknyttet. Her kan købes artikler med haveguides, information om produkter, tests, vidensartikler mm.

Ideer til ferien

Rejseguides, tips til ferien, beskrivelser af destinationer, anbefalinger af campingpladser, weekendophold, rejseformer, ferierelaterede produkter mm. Der lægges stor vægt på lækre billeder og grafik til sociale medier

Fars Corner

Alt til mændene: Guides, produkter, mode, gør-det-selv, gadgets. You name it. Skriv din tekst, så tidens mand (indsnævret til din målgruppe) kan finde værdi i det du skriver. Fars Corner har sit eget board på Pinterest. 

Familieguides

Guides, tips, tricks og ideer, der kan hjælpe den travle familie med at få mere tid og rum i en travl hverdag. Her er det oplagt at købe fremhævning på MorsVeninde.dk samt iøjnefaldende grafik til Pinterest og Instagram.

Start Up Marketing

Blog med hjælp til markedsføring for iværksættere og mindre virksomheder. Har kan du få bragt artikler, der kan hjælpe andre på det område, hvor du er ekspert, og som linker direkte til din egen side. 

Ideertilfesten.dk

Alt til livets fester: Babyshower, barnedåb, navngivningsfest, børnefødselsdage, konfirmation, studenterfest, svendegilde, forlovelser, bryllup, årstidens fester. Bloggen har eget board på Pinterest.

Ideer til ferien

Rejseguides, tips til ferien, beskrivelser af destinationer, anbefalinger af campingpladser, weekendophold, rejseformer, ferierelaterede produkter mm. Der lægges stor vægt på lækre billeder og grafik til sociale medier

Ideer til konfirmation

Alt hvad der vedrører konfirmationen. Gaver, mad, festlokaler, musik, skikke, sjove aktiviteter til festen, kreative ideer, alternative fester: Nonfirmation, funfirmation og hvad det ellers hedder i speltsegmentet.

Approach

Køb artikler enkeltvis eller køb adgang til netværket

Hvis du alene vil have dit produkt fremhævet i en enkelt eller et par artikler, kan du købe dig til artiklerne enkeltvis og evt. vælge tilkøb, der giver dig yderligere synlighed. 

Arbejder du mere målrettet med linkbuilding kan du købe adgang til hele blognetværket, med undtagelse af MorsVeninde.